Over ons

Sport en Rekreatie Reuver BV is opgericht in 1982 en een dochteronderneming van Thijssen – Emans & Co BV.
In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot één van Nederlands meest toonaangevende leverancier van tennis- en sportartikelen. Een vertrouwde naam met een goede reputatie in de sportwereld.

We horen van onze klanten terug dat we snel en accuraat werken, goed luisteren en doen wat we beloven. Daar doen we het voor! We leveren de hoogste kwaliteit tegen een uitermate gunstige prijs, de basis voor een goede relatie.

Onze klantenkring bestaat uit een breed pallet aan sportverenigingen, gemeenten, aannemers, scholen, recreatieparken, campings en natuurlijk de particuliere markt.

Naast het leveren van al onze sportmaterialen, behoort ook het monteren en plaatsen van onze inrichtingsmaterialen tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat onafhankelijk en klantgericht werkt met twee ervaren medewerkers.

Gertie Breuer is office manager en houdt zich bezig met de in- en verkoop, facturatie, boekhouding, webshop en de planning van de graveltransporten.

Rob Wismans is werkzaam als commercieel manager en verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en marketing. Verder is hij veelal onderweg in de buitendienst.

Sportieve groet!

Team Sport en Rekreatie Reuver BVNeem hiervoor ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Vragen? Neem contact met ons op: